Finalizarea rapidă a lotului Chețani-Câmpia Turzii: Utilizarea tehnicilor inovatoare de uscare și încălzire a asfaltului înaintea marcajelor

TRANSPORT. Lotul Chețani-Câmpia Turzii de pe autostrada A3 Transilvania se apropie de inaugurare cu peste jumătate de an înainte de termenul prevăzut în contract, datorită eforturilor constante ale asocierii de constructori Strabag-Geiger, care au susținut și mobilizat proiectul în cele 12 luni de la începerea lucrărilor, reluându-le de la stadiul de 38%.

În luna noiembrie și decembrie, constructorii au desfășurat activități intense pentru a finaliza cei 16 kilometri de autostradă, acoperind lotul Chețani-Câmpia Turzii dintre Târgu Mureș și Cluj Napoca (Nădășelu) înainte de sărbători. Imaginile recente publicate indică faptul că, în timpul procesului de aplicare a marcajelor, asfaltul a fost pregătit prin uscare și posibil încălzire cu ajutorul utilajelor specializate.

Un membru al Asociației Pro Infrastructură a comentat pe forum că se pare că aplicarea marcajelor poate avea loc și la temperaturi mai scăzute, sugerând că utilajul folosit poate încălzi local asfaltul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare