Firma de fashion tech About You angajează specialiști IT pentru centrul de dezvoltare software din Cluj-Napoca

FASHION. Compania de fashion tech About You caută să angajeze specialiști IT pentru centrul de dezvoltare de software deschis în această primăvară în Cluj-Napoca. Compania a precizat că, fiind una dintre platformele de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere din Europa, obiectivul său este să devină unul dintre cei mai mari angajatori de software/IT.
 
În România, compania angajează programatori Backend, Frontend și Fullstack, cu experiență în tehnologii precum PHP, Golang, NodeJS, React, VueJS sau Dart/Flutter. Echipele din România vor lucra cot la cot cu programatori din Germania și din restul țărilor în care compania are Tech Hub-uri.
 
Mai mult, compania a precizat că, chiar dacă Tech Hub-ul din România are sediul în Cluj, membrii echipei își vor putea desfășura activitatea de oriunde, indiferent de orașul sau țara în care se află.
 
“În acest an, ne-am propus să creștem și să investim masiv în divizia de tehnologie, care este și nucleul companiei noastre. Împreună cu SCAYLE, companiile de software B2B care furnizează toată infrastructura de comerț electronic necesară atât pentru noi, cât și pentru mărcile și comercianții cu amănuntul About You, avem toate șansele să reușim în acest sens. Primul pas a fost să deschidem birouri dincolo de granițele Germaniei, în prezent suntem prezenți pe piețele din Croația și România, unde dorim să ne extindem echipa.
În România, căutăm specialiști software care să contribuie direct la experiența de cumpărare a clienților About You din întreaga lume”, a declarat Iulia Ioana Druță, local Hub Manager, About You.
 
About You a intrat pe piața locală în 2019 și a deschis anul acesta un centru de dezvoltare software în Cluj, în clădirea Central Business Plaza.
 
Prezent pe 26 de piețe europene, cu peste 45 de milioane de utilizatori unici activi lunar, About You este una dintre cele mai mari platforme de modă și lifestyle din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare