Florin Crăciun, noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș

MANAGEMENT. Azi dimineață, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Târgu Mureș, Mariana Cernat, și-a anunțat șefii de departamente din conducerea administrativă a unității sanitare, că începând de astăzi activitatea ei în cadrul spitalului se încheie. Ea a ocupat funcția de manager din martie 2021.

Noul manager al SCJU Târgu Mureș este Florin Crăciun. Din 2021 și până săptămâna trecută, el a ocupat postul de director economic în Primăria municipiului Târgu Mureș. Până în 2021, timp de 7 ani și jumătate, Florin Crăciun, economist de profesie, a ocupat funcția de director financiar al SCJU Târgu Mureș, instituție pe care o va conduce, începând de astăzi.

Este licențiat al Facultății de Științe Economice/Management Marketing din cadrul Universității ”Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș și absolvent al unui masterat la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca în domeniul Bănci și Piețe de Capital.

De-a lungul anilor, a avut mai multe locuri de muncă printre care și director de sucursală – Banca Carpatica Târgu Mureș și director economic al CAS Mureș.

Îi dorim mult succes în noul său rol de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare