Florin Piersic externat din Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor

SĂNĂTATE. Actorul Florin Piersic a fost externat luni din Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor din București, conform anunțului făcut de reprezentanții instituției. Starea de sănătate a actorului este descrisă ca fiind favorabilă, el putând să se mobilizeze singur pe distanțe scurte, iar analizele de laborator indică valori normale.

De asemenea, s-a confirmat că Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare pentru a continua procesul de refacere. Reprezentanții spitalului au transmis că actorul va beneficia de tratamente și terapii specializate pentru a-și recăpăta complet mobilitatea și forța.

Florin Piersic, una dintre cele mai îndrăgite figuri ale teatrului și cinematografiei românești, a avut parte de o atenție sporită din partea publicului și a presei în urma internării sale, iar vestea externării sale a fost primită cu bucurie de admiratori.

Radio România Actualități (RRA) a fost printre primele surse care au transmis informații despre evoluția stării de sănătate a actorului și despre planurile acestuia pentru recuperare.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, continuă să fie un simbol al artei dramatice românești, iar fanii săi așteaptă cu nerăbdare vești bune despre revenirea sa pe scenă sau pe micile ecrane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare