Forumul Orașelor Verzi – Cel mai mare eveniment din România dedicat sustenabilității de mediu

EVENIMENT. Cel mai important eveniment în domeniul sustenabilității și al politicilor de mediu din România, Forumul Orașelor Verzi, se pregătește să aibă loc la Brașov în perioada 5 – 7 septembrie, conform anunțului făcut de primarul Allen Coliban. A treia ediție a acestui eveniment va aduce împreună experți, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, companii, ONG-uri și cetățeni angajați în acțiuni ce accelerează tranziția către orașe mai ecologice și sustenabile.

Forumul Orașelor Verzi (FOV 2023) s-a impus ca cel mai important eveniment în România axat pe sustenabilitatea de mediu, fiind distins cu premiul la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat în 2021 și onorat cu trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award în 2022.

Sub umbrela tematicii “Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.”, ediția din acest an își propune să aducă în prim-plan cele mai recente inovații și perspective în domeniul sustenabilității, oferind o platformă de networking și schimb de cunoștințe. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu experți din diverse domenii, precum planificarea urbană sustenabilă, mobilitatea ecologică, energiile regenerabile, economia circulară și multe altele.

Primarul Allen Coliban a transmis invitația către toți cei interesați să facă diferența: “Vă invit să alegem acțiunea ca principalul nostru element diferențiator și să ne reunim în orașul de la poalele Tâmpei, Brașov. Acolo vom schița idei de proiecte, vom găsi soluții pentru provocările noastre comune și vom aduna lideri ai orașelor, lideri guvernamentali, experți în politici publice și specialiști în mediu, cu un scop comun: să schimbăm perspectiva, să adoptăm transformarea și să accelerăm împreună tranziția către orașe mai ecologice și durabile.”

La eveniment se așteaptă participarea a peste 300 de reprezentanți locali ai orașelor din țară și Europa, peste 20 de experți în politici publice de mediu, lideri din sectorul privat și CEO-uri, precum și localnici din Brașov și turiști. Aceștia vor fi implicați în sesiuni de networking, workshop-uri conduse de specialiști, discuții în formatul meselor rotunde la nivel de leadership și domenii de interes, schimb de experiență și prezentări de modele de bune practici.

Pentru a afla mai multe detalii despre Forumul Orașelor Verzi și pentru a vă înregistra participarea, puteți accesa website-ul oficial al conferinței la adresa www.fovbv.ro. Acolo veți găsi informații complete despre program, speakeri și modalități de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare