FOTBAL – A reînceput Liga a III-a: Avântul Reghin pierde acasă și ajunge în zona periculoasă, Unirea Ungheni câștigă cu Viitorul Cluj

LIGA A III-A. A reînceput Liga a III-a, cu etapa a 16-a, iar echipele mureșene din seria a 9-a au avut rezultale contadictorii, dar previzibile. Respectiv, Avântul a pierdut pe teren propriu cu CS Hunedoara, iar mai susținuta financiar din bani publici, Unirea Ungheni, a câștigat pe teren propriu cu Viitorul Cluj.

 

Avântul Reghin, înfrântă acasă

 

În etapa a 16-a a Ligii a III-a, Avântul Reghin a pierdut acasă cu 0-2 (0-1) cu lidera seriei  a 9-a, CS Hunedoara, după golurile înscrise de Hergheligiu (min. 8 – 11 metri) și Petre Simon (min. 76). Antrenorul Vilmos Stoica a început partida cu 11-le: Bucin (cpt.) – Toth, Suciu, Chirilă, Marian, Harko – Luca, Vrabie – Pop, C. Chirilă, Șerbănați.

 

Golgheterul liderului, Herghelegiu, a deschis scorul în chiar debutul partidei, din penalty (a fost al 13 gol înscris în campionat), iar partida a continuat, previzibil, cu un deznodământ previzibil, în repriza a doua oaspeții majorându-și anavatajul prin golul înscris de Simion. Avântul Reghin – CS Hunedoara: 0-2 (0-1), au marcat Andrei Hergheligiu (min. 8 – penalty), Petre Simon (min. 76).

 

În urma acestei noi înfrângeri, Avântul ocupă locul 8 din 10 echipe din seria a 9-a, la egalitate de puncte cu Sănătatea Cluj, aflată pe loc retrogradabil direct (9), cu doar 3 victorii și 5 egaluri din 16 meciuri. În acest timp, conducerea clubului mureșean recită poezii patriotice privind promovarea tinerilor locali.

 

Unirea, învingătoare la Ungheni

 

Dâmbătă, 12 martie 2022, de la ora 15.00, la Ungheni, Unirea a învins în etapa a 16-a Viitorul Cluj cu 3-1 (3-0). După o primă repriză entuziasmată, în care Condrea (două goluri) și Vasiu au dus gazdele la un liniștitor scor de forfait, energiile au fost economisite pentru finalul sezonului regulat, iart clujenii au redus din handicap în repriza a doua, prin Porumb, golul oaspeților fiind înscris spre finalul meciului, în min. 81. Unirea Ungheni – Viitorul Cluj: 3-1 (3-0), au marcat Marian Codrea (min. 2 și min. 35), Bruno Vasiu (min. 10) / Bogdan Porumb (min. 81).

 

Andrei TUDORAN

1 comment
  1. Platim niste ANALFABTI din bani publici!!!Spitatul din Reghin si scolile sunt mizerabile!!Pentru izolarea blocurilor nu se gasesc bani????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare