Foto: Blur Sport Foto Events

FOTBAL – Calificarea MSE Tîrgu Mureş în Liga a 3-a a fost contestată la FRF de clubul sibian Păltiniş Răşinari

CONTESTAȚIE. Clubul sibian Păltiniş Răşinari a contestat la FRF dreptul celor de la MSE Tîrgu Mureş de a participa la baraj, după ce echipa mureșeană s-a impus în dubla de baraj și și-a câștigat pe teren dreptul de a promova în Liga a 3-a.

 

Conform contestației întocmite de conducătorii clubului din județul Sibiu, echipa din Mureş și-ar fi modificat structura juridică cu o zi după termenul limită regulamentar (în 11 iunie) și schimbarea (clubul se numea inițial AS MSE 08 Tîrgu Mureș) nu a fost aprobată, conform regulamentului, de Comitetul Executiv al AJF Mureș – în consecință, contestatarii susțin că echipa mureșeană nu ar fi avut dreptul să joace dubla manşă de promovare în Liga a 3-a.

 

În contestația înaintată la FRF, conducerea clubului Păltiniş Răşinari susține și că jucătorii AS MSE Tîrgu Mureș au prezentat în dubla manșă carnetele de legitimare de la vechiul club (AS MSE 08 Târgu Mureş). În dubla manșă pentru promovarea în Liga a 3-a, ACS MSE Târgu Mureş a câștigat pe teren propriu cu 2-0 și a pierdut în deplasare cu 3-1, calificându-se datorită golului marcat pe teren advers.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare