FOTBAL – Calificarea MSE Tîrgu Mureş în Liga a 3-a a fost contestată la FRF de clubul sibian Păltiniş Răşinari

0
241
Foto: Blur Sport Foto Events

CONTESTAȚIE. Clubul sibian Păltiniş Răşinari a contestat la FRF dreptul celor de la MSE Tîrgu Mureş de a participa la baraj, după ce echipa mureșeană s-a impus în dubla de baraj și și-a câștigat pe teren dreptul de a promova în Liga a 3-a.

 

Conform contestației întocmite de conducătorii clubului din județul Sibiu, echipa din Mureş și-ar fi modificat structura juridică cu o zi după termenul limită regulamentar (în 11 iunie) și schimbarea (clubul se numea inițial AS MSE 08 Tîrgu Mureș) nu a fost aprobată, conform regulamentului, de Comitetul Executiv al AJF Mureș – în consecință, contestatarii susțin că echipa mureșeană nu ar fi avut dreptul să joace dubla manşă de promovare în Liga a 3-a.

 

În contestația înaintată la FRF, conducerea clubului Păltiniş Răşinari susține și că jucătorii AS MSE Tîrgu Mureș au prezentat în dubla manșă carnetele de legitimare de la vechiul club (AS MSE 08 Târgu Mureş). În dubla manșă pentru promovarea în Liga a 3-a, ACS MSE Târgu Mureş a câștigat pe teren propriu cu 2-0 și a pierdut în deplasare cu 3-1, calificându-se datorită golului marcat pe teren advers.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ