FOTBAL – Cele trei echipe mureșene au încheiat etapa cu 0 puncte și 0 goluri marcate

0
138

FOTBAL. Cea de-a doua etapă a returului Ligii a III-a s-a încheiat, în seria a 5-a consemnându-se mai multe surprize. Cele trei echipe mureșene au pierdut pe linie, mai mult, niciuna dintre ele neînscriind. Dacă înfrângerea în deplasare, la Dej, a echipei CS Iernut (ultima clasată, candidată clară la retrogradare) a fost una scontată, echipa mureșeană fiind surclasată cu 5-0 de Unirea (o altă echipă din jumătatea inferioară a clasamentului), a surprins înfrângerea pe teren propriu a reghinenilor, cea mai bine clasată echipă din județ – foto: imagine din meci.

 

Avântul Reghin a pierdut, așadar, acasă, cu Olimpic Cetate Râșnov, echipa brașoveană câștigând cu unicul gol al partidei, înscris la jumătatea primei reprize. Înaintea etapei, echipa brașoveană se afla sub Avântul în clasamentul seriei. Tot o înfrângere scontată s-a înregistrat și în Târgu Mureș, acolo unde gazdele, MSE, a fost învinsă fără drept de apel de echipa a doua a Gaz Metan Mediaș, echipă care a jucat cu 9 juniori în primul 11: 4-0 (1-0) – foto mic: imagine din meci.

 

Iată rezultatele ultimei etape a turului și marcatorii:

* Unirea Dej – CS Iernut: 5-0 – Darius Hîmpea (36, 63), Mihai Onicaş (59), Rareş Pintea (82), Florin Blaj (88);

* MSE Târgu Mureş – Gaz Metan Mediaş 2: 0-4 – Raul Hăjmăşan (11, 56 – pen.), Mihai Mateş (58), Sebastian Bîrsan (78);

* Avântul Reghin – Olimpic Cetate Râşnov: 0-1 – Flavius Staicu (21);

* AFC Odorheiu Secuiesc – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc: 0-1 – Florian Trăistar (73 – autogol);

* ACS Unu Fotbal Gloria – ACS Fotbal Comuna Recea: 3-0 – Ovidiu Stoianof (10, 60, 90);

* Sticla Arieşul Turda – AFC Hărman: 1-1 – Bogdan Varodi (78) / Radu Leonte (83);

* Sănătatea Cluj – Unirea Tăşnad: 2-0 – Cătălin Creţ (59), Dan Matei (69);

* Minaur Baia Mare – CFR Cluj 2: 1-1 – Andrei Moldovan (11) / (45+2).

 

În clasamentul Seriei 5 din Liga a III-a, primele trei poziții sunt ocupate de cele ACS Fotbal Comuna Recea (40 de puncte),  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (37 de puncte) și Minaur Baia Mare (36 de puncte). Echipele mureșene ocupă locurile 7 (Avântul Reghin 27 de puncte), 13 (MSE Tîrgu Mureș, 15 puncte) și 16 (CS Iernut, 6 puncte).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ