FOTBAL – În Tîrgu Mureș au obținut prima victorie din istoria clubului în Liga 1

0
350

LIGA 1. Pe stadionul „Trans-Sil” din Tîrgu Mureș, echipa sibiană FC Hermannstadt a câștigat cu 1-0 primul meci al sezonului Ligii 1, în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, prin golul înscris de vârful Ștefan Blănaru în startul partidei (min. 11).

 

Aceasta este prima victorie a nou promovatei în Liga 1 din istoria clubului sibian, obligată să-și organizeze meciurile de pe teren propriu pe stadionul mureșean, din cauza întârzierilor înregistrate în reabilitarea Stadionul Municipal din Sibiu, din Parcul Sub Arini.

 

 

Unicul gol al partidei a fost înscris cu capul, în urma unei recentrări a lui fundașului Alexandru Dandea, transferat în această vară de la Astra. De remarcat și prestația lui Cătălin Cabu, portarul lui Hermannstadt salvându-și echipa în situații critice.

 

Meciul a fost arbitrat de o brigadă care l-a avut la centru pe Ovidiu Haţegan (Arad), iar la tușe pe Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu (ambii din Bucureşti).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ