FOTBAL – Rezultatele echipelor mureșene în startul Ligii a III-a

0
99
CS Minaur Baia Mare - CS Iernut

ETAPA 1. Cele trei echipe mureșene din al treia Ligă de fotbal nu au avut un start competițional bun, înregistrând un egal și două înfrângeri, deși două din cele trei au evoluat pe propriul teren. Singurul punct a fost obținut de Avântul Reghin, acolo unde echipa locală a încheiat nedecis, 0-0, cu Unirea Tășnad.

 

Singura echipă mureșeană care a evoluat în deplasare, CS Iernut, a fost spulberată, cu 5-0, de CS Minaur Baia Mare (echipa maramureșeană fiind percepută ca o continuatoare a FC Baia Mare, echipa municipalității, și fiind nou-promovată în Liga a III-a). Au marcat: Lihet (14, 28, 53), Balmoș (18), Feraru (58).

 

În fine, a treia echipă mureșeană din seria a 5-a a Ligii a III-a, MSE Tîrgu Mureș (și ea nou-promovată), a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de o altă echipă din Maramureș, respectiv FC Comuna Recea, golul care a decis învingătoarea fiind înscris în ultimele 17 minute regulamentare de joc. Au marcat: Borbely (47) / Chinde (36, 72).

 

Iată rezultatele înregistrate în Seria 5 – Liga a III-a

 

Avântul Reghin   – Unirea Tăşnad: 0-0

MSE Târgu Mureş – Comuna Recea 1-2

Minaur Baia Mare – CS Iernut 5-0

Sănătatea Cluj – AFC Hărman: 4-0

Sticla Arieșul Turda – Gaz Metan 2: 1-0

Unu FC Gloria – CFR Cluj 2: 1-4

Unirea Dej – Odorheiu Secuiesc: 3-3

Olimpic Râşnov   – AFK Csikszereda: 0-4

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ