FOTBAL – Rezultatele și poziția în clasament ale celor trei echipe mureșene de Liga a III-a

0
82

SERIA 5. Etapa a 6-a a Seriei a 5-a din Liga a III-a la fotbal s-a încheiat, doar una din cele trei echipe mureșene reușind să obțină puncte. Etapa a programat un fel de derby județean, la Reghin, Avântul întâlnind MSE Tîrgu Mureș.  Meciul, la discreția reghinenilor, s-a încheiat cu scorul de 3-1 (2-0) – marcatori: pentru Avântul Bujor (23 și 45) și Murar (p 70), respectiv Ungur (88).

 

Cea de-a treia echipă mureșeană care activează în Liga a III-a, CS Iernut, a fost spulberată cu 7-0 în deplasarea în Maramureș, de Comuna Recea. În urma rezultatelor din acest sfârșit de săptămână, Avântul Reghin se clasează pe locul 5 în serie, cu 3 victorii, două egaluri și o înfrângere (11 puncte, golaveraj 7-4), MSE Tîrgu Mureș este pe locul 11, cu 2 victorii și 4 înfrângeri (6 puncte, golaveraj 9-14), iar CS Iernut se situează pe locul 15 (penultimul), cu o victorie și 5 înfrângeri (3 puncte, golaveraj 3-28).

 

În clasamentul seriei, pe primul loc este AFK Csikszereda (15 puncte), urmată de echipele maramureșene Comuna Recea (15 puncte) și Minaur Baia Mare (14 puncte).

 

Iată rezultatele complete ale etapei a 6-a:

AFK Csikszereda – CFR Cluj 2: 3-0

Gaz Metan 2 – Odorheiu Secuiesc: 1-3

Avântul Reghin – MSE Târgu Mureş: 3-1

Sănătatea Cluj – Sticla Arieșul Turda: 2-1

Comuna Recea – CS Iernut: 7-0

AFC Hărman – Unirea Dej: 2-2

Unirea Tăşnad – Minaur Baia Mare: 1-1

Olimpic Râşnov – Unu FC Gloria: 1-0

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ