Fotoreportaj de la casa Regelui Charles al III-lea

Moștenitorul tronului Marii Britanii, Regele Charles al III-lea are 10 proprietăți în România, dar cea mai cunoscută este casa țărănească de la Viscri, din județul Brașov. Prințul Charles va fi încoronat sâmbătă, iar noi am tras o fugă până la locuința sa, care de mai bine de o lună este deschisă publicului, iar contra a 15 lei poate fi vizitată, iar turiștii sunt purtați prin toată gospodăria până în dormitorul regal de către un ghid voluntar. Majoritatea angajaților sunt voluntari, dar există și două firme care vând diverse produse la Viscri (cărți cu plante, dulcețuri, gemuri, obiecte artizanale, cafea, ceai, desert șamd).

Moștenitorul tronului britanic vine în România de peste 20 de ani, după ce a descoperit că are o stră-străbunică, pe contesa Claudine Rhédey, care s-a născut la castelul din Sângeorgiu de Pădure. Castel care a fost transformat într-un muzeu formidabil cu ghizi care te întorc în istoria sentimentală a ascendentei familiei regale britanice. O poveste de dragoste care s-a desfășurat în apropiere de Târgu Mureș. Foto bust: De la Țetcu Mircea Rareș.

În timp, Prințul Charles de Wales a făcut nenumărate declarații legate de România, pe care a spus că o iubește și că se simte acasă de câte ori ajunge aici. Ultima oară s-a întâmplat în luna mai din acest an. La Viscri, un sat cu 500 de locuitori de unde vă prezentăm o galerie foto cu peste 40 de imagini.

Foto principală: pagina personală a Regelui Charles al III-lea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare