Fundația OTP Bank România își diversifică oferta educațională prin noi programe destinate tinerilor și cadrelor didactice

EDUCAȚIE. În 2022, aproximativ 1000 de persoane au beneficiat de diferitele programe educaționale lansate de Fundația OTP Bank România, organizația consolidându-și astfel orientarea strategică și confirmându-și vocația de creator de conținut.

Fundația a creat, în premieră pe piața românească, un program de educație financiară destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Aflat în prezent în proces de avizare la Ministerul Educației, programul va oferi celor interesați posibilitatea de a se familiariza și de a pune în practică tehnici, metode și instrumente din domeniul educației financiare. Programul conține și o componentă de management financiar organizațional care se concentrează pe o temă pe cât de actuală, pe atât de puțin cunoscută: surse de finanțare a diferitelor activități din cadrul școlii și instrumente concrete care pot fi folosite de orice cadru didactic interesat. Tot aici e prezentat planul de dezvoltare instituțională, instrument fundamental cu funcționalități multiple atât pentru conducerea școlii, cât și pentru cei cărora le e destinat.

În cei 8 ani de activitate, Fundația și-a construit o zestre educațională bogată având la bază patru domenii majore: educație financiară, educația copiilor, orientare în carieră și parteneriate strategice cu asociații și ONG-uri locale.

Rezultatele anului trecut confirmă din plin justețea orientării noastre strategice atât în calitate de creator de conținut educațional divers, cât și ca partener de încredere pentru diferite organizații cu care sau pentru care am dezvoltat proiecte cu impact la nivel național. Plecând de la aceste premise, vom continua să ne implicăm în domeniul educațional, astfel încât să contribuim semnificativ la efortul comun de pregătire nu doar a noilor generații, ci și a celor care-și doresc să dobândească abilități noi atât de necesare în ziua de azi.”, a declarat Delia Murafa, Director al Fundației OTP Bank România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare