Gala Cercetării Românești – 31 ianuarie, la Ateneul Român

EVENIMENT. Ministerul Cercetării, Inovării și Digitizării anunță organizarea, pe 31 ianuarie, la Ateneul Român, a primei ediții a Galei Cercetării Românești, în cadrul căreia vor fi premiate realizările celor mai valoroși oameni de știință.

“Începem, astfel, o tradiție de recunoaștere la cel mai înalt nivel a meritelor tuturor celor care construiesc viitorul țării noastre și al întregii lumi. Talentul nostru este atât de recunoscut peste hotare, motiv pentru care ne simțim datori să le transmitem cercetătorilor români din elita lumii că ne fac mândri. Dorim să evidențiem, prin acordarea de premii, toate realizările celor mai valoroși oameni de știință, să facilităm, în același timp, proiecte comune între aceștia și cercetători din afara granițelor. Am lansat un concurs la care se pot înscrie toate persoanele interesate. Acordarea premiilor individuale și pentru echipe de cercetare, pe categorii distincte și pe categorii de vârstă, se va face pe baza unei analize realizate de un comitet de selecție, format din personalități marcante ale cercetării românești”, a publicat ieri Ministerul Cercetării, Inovării și Digitizării pe pagina sa de Facebook.

Înscrierea în competiție se poate face până la data de 18 ianuarie 2023, accesând site-ul https://galacercetarii.research.gov.ro/.

Acolo găsiți, de asemenea, absolut toate instrucțiunile de participare. Înregistrarea se poate face și doar pentru simpla participare, fără înscrierea în competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare