Gala Conservatorilor din Cluj: o seară memorabilă cu invitați de onoare

EVENIMENT. În 17 martie 2024, între orele 17:00 și 20:30, se va desfășura evenimentul Gala Conservatorilor, cu tema “Europa, încotro?”, în Cluj-Napoca. O seară plină de eleganță, discuții interesante și momente artistice remarcabile.

Un recital artistic susținut de talentata Paula Seling va încânta audiența, iar ca invitat de onoare, Mihail Neamțu, va oferi o prezentare captivantă sub tematica evenimentului. Alături de el, invitați de seamă precum doamna Rodica Baciu, Dr. Camelia Căpușan, Cornel Petrișor și Alexandru Cozma vor împărtăși perspective valoroase privind viitorul Europei.

Moderatorul serii, Oreste Teodorescu, va dirija cu măiestrie discuțiile și dezbaterile din cadrul evenimentului. În plus, se vor lansa două cărți importante: “The Trump Phenomenon” semnată de Mihail Neamțu și “Prețul libertății” de Cornel Petrișor.

Detaliile pentru participanți sunt esențiale: evenimentul se va desfășura la Restaurant Rod, începând cu ora 17:00, și se va încheia cu o surpriză pregătită special pentru cei prezenți.
Dress code-ul indicat este Business Casual, iar biletele achiziționate asigură locul la eveniment, fără posibilitatea rambursării. Bilete puteți achiziționa de aici.
Participanții sunt îndemnați să își asigure cazarea în orașul Cluj-Napoca pentru a profita pe deplin de atmosfera și experiența oferite.

Doamna Rodica Baciu, una dintre personalitățile notabile care va onora evenimentul, a confirmat participarea printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook. Aceasta se declară încântată să participe la Gala Conservatorilor și să contribuie la discuții relevante despre viitorul Europei. Tema abordată de doamna Baciu va acoperi aspecte precum libertatea financiară și educația antreprenorială în cadrul bisericilor, familiilor și școlilor.

Gala Conservatorilor se anunță a fi un eveniment deosebit, plin de substanță și conținut, unde personalități marcante vor aduce perspective valoroase asupra direcției pe care se îndreaptă Europa în zilele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare