Galaxy AI aduce inteligență artificială pe mai multe modele de telefoane Samsung, odată cu actualizarea One UI 6.1

TEHNOLOGIE. Samsung Electronics a făcut un pas important către viitorul comunicațiilor mobile și al tehnologiei inteligente, anunțând lansarea actualizării One UI 6.1 pentru mai multe dispozitive din portofoliul său. Odată cu această actualizare, care a devenit disponibilă începând cu 28 martie, funcțiile de inteligență artificială din sistemul Galaxy AI sunt aduse pe mai multe modele de telefoane Samsung, deschizând noi orizonturi pentru comunicare, creativitate și productivitate.

Potrivit comunicatului emis de companie, utilizatorii de Galaxy S23 Series, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5, Tab S9 (5G) și Tab S9 (Wi-Fi) vor beneficia de aceste noi funcționalități, care promit să transforme experiența utilizatorului.

Una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale Galaxy AI este funcția de Interpreter, care permite utilizatorilor să depășească barierele lingvistice prin intermediul traducerii în timp real. De exemplu, un utilizator englez care vizitează Parisul poate comunica cu un localnic francez, chiar dacă nu există o limbă comună între ei. Funcția Live Translate extinde această capacitate, oferind suport pentru 13 limbi și permitând traducerea în timp real a apelurilor.

O altă caracteristică inovatoare este Circle to Search, care permite utilizatorilor să obțină mai multe informații despre un obiect dintr-o imagine prin simpla trasare a unui cerc în jurul acestuia pe ecran. Această funcție se bazează pe motorul de căutare Google pentru a furniza rezultate rapide și relevante.

Generative Edit este o altă facilitate remarcabilă a Galaxy AI, care utilizează inteligența artificială pentru a facilita editarea fotografiilor. Această funcție permite utilizatorilor să elimine elemente nedorite din imagini sau să adauge noi fundaluri, transformându-le în opere de artă personalizate.

În plus, Galaxy AI oferă acum posibilitatea transformării clipurilor video în înregistrări slow-motion, deschizând noi perspective pentru creație și exprimare artistică prin intermediul dispozitivelor mobile.

Aceste actualizări reprezintă un pas important în direcția unei experiențe mobile mai inteligente și mai conectate, punând puterea inteligenței artificiale direct în mâinile utilizatorilor Samsung. Cu Galaxy AI, limitele comunicării și creativității sunt împinse mai departe, deschizând noi oportunități și posibilități pentru utilizatorii de telefoane Samsung din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare