GALERIE FOTO – Lucrările de refacere a Pieței Armatei din municipiul Târgu Mureș au fost finalizate

0
71

INVESTIȚIE. În luna iunie 2021 a început reabilitarea zonei Pieței Armatei și legătura cu strada Ialomiței din municipiul Târgu Mureș, prin lucrări ample ce au vizat refacerea covorului asfaltic în totalitate, a trotuarelor și a spațiilor verzi. În zonă s-a reamenajat și a fost mărită suprafața spațiului verde și au fost refăcute alveolele arborilor.

 

S-au refăcut marcajele rutiere pentru trecerile de pietoni, s-a suplimentat numărul locurilor de parcare în zonă și a fost creat un sens giratoriu nou pentru fluidizarea traficului la intersecția cu strada Ialomiței. În fața pieței s-a creat o nouă trecere de pietoni. Suma totală pentru lucrări a fost de 1.850.000 de lei.

 

 

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Primăria Municipiului Târgu MureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ