Gigi Becali își anunță retragerea din fotbal, după umilința cu Silkeborg

SPORT. FCSB a fost umilită de danezi și în tur și în retur, iar Gigi Becali și-a pierdut răbdarea.
După umilința în fața celor de la Silkeborg, echipa sa a pierdut cu un rușinos 10-0 la general, Gigi Becali a declarat că se va retrage de la echipă și din fotbal.
 
El a declarat că nu mai dorește sa vorbească cu nimeni din club, nici măcar cu Meme Stoica. Vrea neapărat să se retragă din fotbal.
 
„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.
Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.
Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali.
 
Anunțuri despre diferite retrageri au mai fost făcute, atât din viața publică (2020), cat și din cea sportivă (2022), dar în urma mai multor calcule, Gigi a decis să mai rămână în peisaj. Îi mai dăm un răgaz să-și schimbe părerea și de data aceasta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare