Grădinița Modernă pentru copiii din Gurghiu: Un Nou început plin de speranță

DESCHIDERE. Ieri, comunitatea din Gurghiu a sărbătorit cu bucurie și emoție deschiderea unei grădinițe moderne, un moment semnificativ în evoluția copiilor și al localității în ansamblu. Primarul Laurentiu-Dumitru Boar, alături de Prefectul Județului Mureș, Ciprian Dobre, și Directorul de Cabinet, doamna Mara Togănel, au participat la această ceremonie memorabilă.

Pentru 40 de copii, ziua de ieri a însemnat o nouă etapă în viața lor, deoarece au intrat pentru prima dată într-o grădiniță care se ridică la cele mai înalte standarde moderne. Aceasta este doar una dintre multele grădinițe care ar trebui să își ofere serviciile în județul nostru, un pas important în dezvoltarea și educația copiilor din Gurghiu.

Ceremonia de deschidere a fost însoțită de binecuvântarea și participarea preotului Aurel Oltean și a preotului Istvan Nagy-Szabo, aducând o notă de solemnitate și recunoștință evenimentului. Cu gânduri pline de speranță, comunitatea s-a unit în jurul ideii că această nouă grădiniță va deveni un loc în care copiii se pot dezvolta într-un mediu sigur și propice învățării.

Primarul Laurentiu-Dumitru Boar și echipa sa au făcut posibil acest proiect impresionant, investind 500.000 de euro din fonduri europene și contribuind cu 250.000 de euro din fondurile locale. Acești bani au fost folosiți pentru construirea unui sediu modern, cu facilități de ultimă generație, inclusiv un program prelungit care să se potrivească nevoilor părinților, dar și condiții excelente pentru învățare, masă și odihnă.

Deschiderea acestei grădinițe reprezintă nu doar o realizare remarcabilă pentru comunitatea Gurghiului, ci și o investiție în viitorul copiilor noștri. Educația timpurie este esențială pentru dezvoltarea lor și pentru construirea unei societăți mai bune. În consecință, această inaugurare reprezintă un pas semnificativ și promițător pentru comunitate și pentru generațiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare