Hală multifuncțională în Târgu Mureș – Atelier, depozit și showroom

INVESTIȚIE. O nouă investiție prinde contur în Târgu Mureș, sub forma unei hale multifuncționale ce va găzdui atelier, depozit și showroom pentru produsele de tâmplărie. Proiectul, propus de SC Cattus SRL Târgu Mureș, a fost recent analizat de Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, care a decis că acesta nu necesită evaluarea impactului asupra mediului.

Conform proiectului deciziei etapei de încadrare, investiția va consta în construirea unei hale cu un regim de înălțime parter plus etaj, având o suprafață construită de 881,5 metri pătrați și o suprafață desfășurată de 1.028 metri pătrați. Situată pe strada Băneasa nr. 10/C din Târgu Mureș, noua construcție va fi alăturată unei clădiri existente destinată producției de aparatură medicală.

Hala va fi realizată predominant din materiale metalice, cu elemente portante din metal, fundații din beton, și pereți exteriori tip sandwich. Aceasta va găzdui un atelier de tâmplărie, în care se vor executa articole de mobilier medical din materiale tip PAL, prin operații de debitare, asamblare și stocare. Programul de lucru preconizat este de aproximativ 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

În plus față de atelier, hala va dispune și de spații de depozitare pentru produse finite, birouri, vestiare, grupuri sanitare, sală de mese și un showroom cu anexe, ce va oferi un cadru adecvat pentru prezentarea produselor. De asemenea, în terenul deținut se va amenaja și un spațiu de circulație auto, pentru eficientizarea activităților logistice.

Această investiție nu doar că va contribui la diversificarea infrastructurii economice locale, dar va aduce și beneficii semnificative în ceea ce privește crearea de locuri de muncă și dezvoltarea sectorului de producție și prelucrare a lemnului în zonă.

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare