Halep în semifinalele turneului de la Toronto după ce a învins-o pe Cori Gauff

SPORT. Simona Halep (15 WTA) a învins-o pe Cori Gauff (11 WTA), scor 6-4, 7-6 (2), în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto.
Simona Halep a făcut un nou meci bun la Toronto și s-a calificat în semifinalele turneului de 1000 de puncte din Canada. Campioana noastră s-a chinuit la serviciu, dar a învins-o în minimum de seturi pe Coco Gauff.
 
Aceasta a fost a patra victorie a Simonei în fața sportivei din SUA, fără a ceda set.
În continuare, pentru un loc în marea finală, Simona se va duela cu învingătoarea meciului dintre Pegula și Putintseva.Pentru calificarea în penultimul act de la Toronto, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 133.400 de dolari și 350 de puncte în clasamentul WTA de simplu, fiind foarte aproape de reintrarea în Top 10 WTA.
 
“Coco e o jucătoare extraordinară și e mereu dificil să joc împotriva ei, azi a fost iar vânt și m-am chinuit cu serviciul, dar cred că amândouă am jucat un meci frumos.
A fost un meci foarte bun. A fost foarte dificil să-i returnez serviciile, ea a progresat mult și e puternică, dar eu a trebuit să stau concentrată până la final și să rămân în joc, să lupt”, a spus Simona Halep la interviul de după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare