HANDBAL – Patru mureșence în lotul României, care începe astăzi aventura Campionatului European de Junioare Under 17

0
226

CAMPIONAT EUROPEAN. Patru mureșence încep astăzi, 1 august, cu naționala României U17, aventura Campionatului European 2019, eveniment sportiv desfășurat la Celje (Slovenia), în perioada 1-11 august, și la care participă cele mai bune 16 echipe naționale Under 17 de pe continent.

 

Carla Ariana Lăcătuș (coordonator de joc), Corina Elena Romina Lupei (extremă stânga), Sarah Aida Darie și Bianca Andreea Țîrle (ambele pivot) de la CSM Târgu Mureș sunt cele patru mureșence selecționate în lotul de handbal junioare a României (antrenată de Carmen Buceschi şi de Mia Rădoi), formație care debutează joi, 1 august, de la ora 20.00, contra Austriei la Campionatul European U17.

 

România face parte din grupa B şi va juca pentru calificarea în grupele principale cu Austria (1 august, ora 20:00), Slovacia (2 august, ora 20:00) şi Ungaria (4 august, ora 18:00) – se califică în grupele principale primele două clasate, iar primele 9 formații cele mai bine clasate se califică la Campionatul Mondial 2020 Under 17 (va fi organizat în China). La precedenta ediția a Campionatului European Under 17 (în 2017), câștigată de Germania, România s-a clasat pe locul 7.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ