Hannibal: Denzel Washington într-o epopee istorică regizată de Antoine Fuqua pentru Netflix

CINEMAGIA. Denzel Washington urmează să se lanseze într-o călătorie epică cinematografică istorică. Washington va interpreta rolul legendarului general cartaginez Hannibal într-un viitor film Netflix.

Pentru acest proiect, actorul laureat al premiului Oscar se va reuni cu regizorul Antoine Fuqua, cu care a colaborat la filme precum “Training Day” și seria de filme “The Equalizer” din 2014, “The Equalizer 2” din 2018 și “The Equalizer 3” din acest an.

Noul proiect va fi scris de John Logan, câștigător a trei premii Oscar, cunoscut pentru munca sa la filme aclamate precum “The Aviator” al lui Martin Scorsese și “Gladiator” al lui Ridley Scott.
Conform descrierii oficiale a filmului, acesta se bazează pe “viața reală a războinicului Hannibal, recunoscut pe scară largă ca unul dintre cei mai mari comandanti militari din istorie. Filmul acoperă bătăliile pivotale pe care le-a condus împotriva Republicii Romane în timpul celei de-a doua războaie punice”, a raportat Variety.

În plus față de rolul său principal ca Hannibal, Washington, în vârstă de 68 de ani, va fi și producător al filmului. Alături de el se află producătorii Erik Olsen, Adam Goldworm și Fuqua, prin compania sa de producție, Hill District Media, care are un acord first-look cu Netflix.

Moștenirea istorică a lui Hannibal este adesea lăudată. Este celebru pentru că a condus cartaginezii la victorii cheie împotriva romanilor în timpul celui de-al doilea război punic. Una dintre imaginile memorabile asociate cu Hannibal este invazia sa în Italia, călare pe un elefant de război nord-african. Sub conducerea sa, cartaginezii au ocupat o parte semnificativă a Italiei de sud timp de 15 ani. Stăpânirea sa s-a încheiat când romanii au contra-invadat Africa de Nord, ducând la înfrângerea sa în Bătălia de la Zama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare