HiSky din Moldova înlocuiește Blue Air pe mai multe rute din București

TURISM. Compania aeriană moldovenească HiSky a anunțat extinderea rețelei sale cu trei noi rute din capitala României. Compania va înlocui Blue Air pe rutele din București către Bruxelles, Dublin și Malaga.
 
Compania aeriană oferă zboruri de la București la Bruxelles începând cu 28 noiembrie, cu o frecvență de trei ori pe săptămână. Rutele Dublin și Malaga vor fi lansate în decembrie.
 
“În acest moment, baza din București devine principalul hub operațional pentru HiSky și reușim să acoperim traficul de business, city break-uri, turismul incoming și diaspora românească cu rute regulate, precum și cele mai populare destinații de vacanță, prin zboruri charter”, a declarat Mareș Cărăvan, director comercial al HiSky Europe.
 
HiSky a fost fondată în Republica Moldova de Iulian Scorpan, fostul director al companiei de stat Air Moldova, și de Victor Sula, care în prezent este director general adjunct al HiSky. Flota companiei este formată din cinci aeronave, un model A319 și patru A320, toate închiriate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare