Horoscopul zilei: 24 aprilie 2024

HOROSCOP. Berbec:

Vei găsi împuternicire prin legăturile tale cele mai apropiate, dacă alegi să o cauți, dragă Berbec, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin a opta ta casă solară. Recunoaște cum au evoluat anumite dinamici de-a lungul anilor, notând care au înflorit în respect reciproc sau au decăzut din cauza geloziei sau a lipsei de comunicare. Luați în considerare împărtășirea secretelor sau îmbrățișarea discuțiilor intime atunci când Luna îi dă un sărut lui Saturn mai târziu în această după-amiază, oferindu-vă șansa de a stabili încrederea prin coborârea cu grijă a limitelor. Între timp, Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului, cerându-vă să învățați din trecut în timp ce alegeți să fiți mai buni în continuare.

Taur:

Pe măsură ce Luna în scădere în Scorpion continuă să se deplaseze prin a șaptea ta casă solară, s-ar putea să-ți fie mai ușor să renunți la conflicte sau dezamăgiri în cadrul relațiilor tale. Întoarceți o nouă pagină cu orice coleg cu care v-ați certat când Luna îi dă un sărut lui Saturn în această după-amiază, menținând limite sănătoase și un simț aprig al calmului. Această energie te poate ajuta, de asemenea, să urci în ierarhia socială, mai ales atunci când te miști dintr-un loc cu un scop precis. Între timp, Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului, cerându-vă să vă concentrați pe înlocuirea comportamentelor rele cu unele mai bune.

Gemeni:

Te vei regăsi într-o stare de spirit eficientă și plină de putere, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion, dragă Gemeni, ajutându-te să faci progrese serioase la locul de muncă. Folosește această energie ca motivație pentru a șterge elemente de pe lista de lucruri de făcut, dar nu uita să incluzi și câteva agende care se învârt în jurul distracției sau al bunăstării. Vei obține recunoaștere din partea cuiva cu influență atunci când Luna îi dă un sărut lui Saturn, ceea ce face important să te miști cu încredere și rafinament. Ai încredere în experiența ta, crezând că ești capabil să te ocupi de mai mult. Vei avea șansa de a rezolva problemele sociale atunci când Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului.

Rac:

Încearcă să privești partea mai ușoară a vieții pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion, dragă Rac, încurajându-te să adopți o atitudine jucăușă. Această energie ar putea, de asemenea, să declanșeze o nouă inspirație, motivându-vă să apăsați pe trăgaciul proiectelor creative. Luați în considerare modul în care ați putea include mai multe practici spirituale în arta, prieteniile și interesele dvs. atunci când Luna îi dă un sărut lui Saturn mai târziu astăzi. Acum ar putea fi, de asemenea, un moment bun pentru a adăuga mai multă structură la căutările tale filosofice. S-ar putea să auziți vești noi în jurul unor oportunități din trecut când Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului în această seară.

Leu:

If you can work remotely or afford an emotional health day, consider doing so. As the moon continues its journey through watery Scorpio, it’ll be important that you give yourself space to unpack emotional weight, find comfort at home, and unapologetically nurture yourself. Don’t hesitate to lean on someone special later today when Luna blows a kiss to Saturn, understanding that it’s okay to reach for support outside of yourself. Bonds will intensify when you demonstrate both strength and vulnerability. Pay attention to any flashbacks that pop into your psyche as Mercury retrograde aligns with the Nodes of Fate, as the universe may be trying to tell you something.

Fecioară:

Vorbește dintr-un loc de profunzime pentru a te conecta cu adevărat cu cei pe care îi întâlnești, dragă Fecioară, în timp ce Luna își continuă călătoria prin perceptivul Scorpion. Momentele de iluminare care te-au găsit în timpul lunii pline de ieri vor părea și mai clare la lumina zilei, ajutându-te să te debarasezi de vechile moduri de gândire. S-ar putea să fie nevoie să împarți puțină dragoste dură atunci când Luna îi va da un sărut lui Saturn mai târziu astăzi, deși oamenii vor fi surprinzător de receptivi atunci când oferiți structură sau trasați linii. Îți vei aduce aminte de momente din trecut care ți-au oferit putere atunci când Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului, ajutându-te să te îndrepți cu îndrăzneală spre ziua de mâine.

Balanță:

Nu te grăbi în timp ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion, dragă Balanță, oferindu-ți spațiu pentru a te recupera după intensa Lună plină de ieri. Atingerea recunoștinței tale te poate ajuta, de asemenea, să îți cristalizezi planurile de viitor și asigură-te că îți recunoști capacitatea de a te manifesta și de a persevera. Vibrațiile bune curg mai târziu astăzi, când Saturn se agită, facilitându-ți luarea unor decizii sănătoase. Trăiește-ți cea mai bună viață în acest climat cosmic, dar nu pierde din vedere munca care trebuie depusă pentru a obține mai mult. O flacără veche sau un prieten din trecut ar putea reapărea în această seară, când Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului.

Scorpion:

Te vei simți de neoprit pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, dulce Scorpion, propulsându-te înainte pe un val de vibrații înalte după luna plină iluminatoare de ieri. Acum este momentul să te avânți spre viitor, deși va fi important să renunți la inutil pe parcurs. Ți se va reaminti că nu poți fi responsabil pentru alte persoane atunci când Luna îi va da un sărut lui Saturn, cerându-ți să te ocupi serios de obiectivele personale și de pasiunile creative. Între timp, Mercur retrograd se conectează cu Nodurile Destinului, împingându-te să te reangajezi la obiceiurile sănătoase care ar fi putut să cadă pe marginea drumului în ultima vreme.

Săgetător:

S-ar putea ca nivelul tău de energie să se simtă ușor diminuat în urma intensei luni pline de ieri din Scorpion, dragă Arcașule, ceea ce face important să îți arăți puțină grație. Folosește această energie ca pe o scuză pentru a te relaxa, renunțând la orice presiune pe care o poți simți pentru a răspunde la mesaje text, a socializa sau a-i impresiona pe alții. Acasă va părea deosebit de odihnitor atunci când Luna îi va sufla un sărut lui Saturn mai târziu astăzi, în timp ce căutarea unui sfat înțelept de la un părinte sau de la un model de rol îți poate spori sentimentul de siguranță. Luați în considerare revenirea la orice proiect de pasiune cu care v-ați abătut de la drumul cel bun în această seară, când Mercur se aliniază cu Nodurile Destinului.

Capricorn:

Vei simpatiza mai ușor cu ceilalți astăzi, dragă Capricorn, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpionul empatic. Nu te feri de experiențele de grup, permițându-ți să vezi adevărata frumusețe din interiorul umanității. Cu cât cauți mai mult binele, cu atât mai ușor îl vei găsi. Sprijiniți-vă pe expertiza dvs. când Luna îi dă un sărut lui Saturn mai târziu în această după-amiază, prezentând o oportunitate de a vă impresiona colegii. Acum este, de asemenea, un moment bun pentru a vă asuma orice rol de conducere care vă va da un nume în cadrul comunității. Asigură-te doar că îți rezervi ceva timp pentru a te reseta mental din confortul casei atunci când Mercur retrograd se aliniază cu nodurile.

Vărsător:

Nu-ți cere scuze pentru tot ceea ce a trebuit să lupți, dragă Vărsătorule, chiar dacă îți faci griji că vei părea ușor intens. Pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin sectorul din harta ta care guvernează succesul, îți va fi ușor să câștigi respect și recunoaștere atunci când te miști cu un sentiment de putere în timp ce demonstrezi experiență. Oportunitățile de prosperitate ar putea apărea la vedere atunci când Luna îi dă un sărut lui Saturn, ceea ce face important ca tu să lovești atunci când șansa se prezintă, construindu-ți viitorul cu un scop. Conversațiile din trecut ar putea ieși la suprafață atunci când Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului, deschizând noi uși spre viitor.

Pești: 

Vei avea o mulțime de înțelepciune de împărtășit pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion, ascuțindu-ți cel de-al treilea ochi după luna plină încărcată psihic de noaptea trecută. Luați ceea ce ați învățat de-a lungul ultimelor 24 de ore, punând în practică orice îndrumare pe care ați primit-o de dincolo. Apără-te mai târziu astăzi, când Luna îi dă un sărut lui Saturn, deoarece va fi ușor să câștigi respectul în timp ce adopți o poziție autoritară. Reconectează-te cu bugetul tău mai târziu în seara asta, când Mercur retrograd se aliniază cu Nodurile Destinului, cerându-ți să plătești datoriile în timp ce faci investiții inteligente în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare