Hotelul Lotus Therm din Băile Felix – cel mai bun aquapark din România

TURISM. Hotelul Lotus Therm din Băile Felix a fost desemnat cel mai bun aquapark din România în anul 2022, competiție organizată de World SPA Organization.

Termalia Awards este un eveniment de referință pentru investitorii, managerii și furnizorii din wellbeing din România și reunește operatori din domeniul SPA-urilor, resorturilor, clinicilor de medicină estetică și stomatologică, organizațiilor de management a destinațiilor, precum și celor din turismul balnear.

Construit printr-o investiţie de aproape 30 milioane euro, hotelul de cinci stele Lotus Therm include aquaprk-ul Felixarium cu 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, două tobogane, zone de luat masa, teren de beach voley și un centru SPA cu trei feluri de saune și o cameră de gheață.
Centrul mai dispune și de Funlandia – locul unde toți membrii familiei își găsesc activități pe gustul fiecăruia: air hockey, mese de biliard și jocuri interactive.

Preţul unui bilet pentru adulţi este de 130 lei, respectiv 65 lei pentru copiii.

Hotelul Lotus Therm are o capacitate de 180 de camere și apartamente, din care un apartament VIP, un apartament HoneyMoon, două apartamente Blue și două Gold, fiind cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare