IKEA deschide al treilea magazin în România în luna iunie

DESCHIDERE. Retailerul suedez de mobilă și accesorii pentru casă IKEA a anunțat data deschiderii celui de-al treilea magazin din România și primul din afara Bucureștiului. Situat în apropiere de Timișoara, în vestul României, noua unitate își va deschide porțile pe 8 iunie.

Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie.”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara. „Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil.”, continuă aceasta.

În magazin vor lucra aproximativ 300 de persoane.

Acesta va fi cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de Sud-Est (IKEA SEE), atât în ceea ce privește standardele de construcție, cât și în ceea ce privește operațiunile comerciale“, a precizat compania în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare