Îmbrățișând experiențele și generozitatea – proiectul „Femei de Suflet” în Târgu Mureș

EVENIMENT. În premieră la Târgu Mureș, antreprenorul Sergiu Zereș inițiază proiectul „Femei de Suflet”, cu scopul de a celebra și recunoaște impactul pozitiv al femeilor din comunitatea mureșeană. Acest proiect își propune să evidențieze contribuția femeilor nu doar în domeniul afacerilor și al carierei, ci și în ceea ce privește implicarea lor în acțiuni de voluntariat și caritate, care aduc beneficii societății în ansamblu.

„Femei de Suflet” se naște din dorința de a promova valori precum empatia, compasiunea și generozitatea, și de a evidenția exemple de succes care servesc drept inspirație pentru întreaga comunitate. Sergiu Zereș, fondatorul E14 SAGA, subliniază importanța recunoașterii și aprecierii femeilor care au făcut o diferență pozitivă în viața altora prin acte de altruism și bunătate.

Proiectul „Femei de Suflet” își propune să creeze o platformă pentru îmbrățișarea experiențelor femeilor remarcabile din comunitate și pentru stimularea implicării publicului în acțiuni de voluntariat și caritate. Lansarea oficială a proiectului va avea loc pe data de 28 martie, în municipiul Târgu Mureș, printr-o gală ce va avea loc la Multinvest Business Center 2, începând cu ora 18:00, unde vor fi laureate femei care au avut un impact semnificativ și care pot fi considerate modele de inspirație pentru întreaga comunitate mureșeană.

Evenimentul va oferi oportunitatea de a evidenția și recunoaște contribuțiile remarcabile ale femeilor din comunitate, aducând astfel în prim-plan exemple de succes și promovând spiritul altruist și solidaritatea în societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare