Simona Halep își găsește un nou antrenor: Carlos Martinez este noul său preparator

SPORT. După ce a încheiat colaborarea cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou, Simona Halep a făcut un pas hotărât către viitorul său în tenis, alegându-și un nou antrenor care să o îndrume pe drumul performanței. Anunțul a fost făcut chiar în timpul turneului WTA 1.000 de la Miami, unde Halep a revenit pe teren după o pauză de mai bine de un an și jumătate.

Noul antrenor al Simonei Halep este Carlos Martinez Comet, un antrenor de tenis spaniol cu o vastă experiență în domeniu. La 49 de ani și născut în Barcelona, Martinez a lucrat anterior cu jucătoare de top precum Svetlana Kuznetsova, Daria Kasatkina și Clara Tauson. Halep a evidențiat aprecierea sa pentru munca antrenorului și a exprimat speranța unei colaborări productive.

„Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult. Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Halep.

Deși revenirea pe teren la Miami nu a adus un rezultat scontat pentru Halep, care a pierdut în primul tur cu Paula Badosa, sportiva română a subliniat că este mulțumită de prestația sa și de atmosfera din tribune. În ciuda înfrângerii, Halep a simțit susținerea puternică a fanilor români și a celor apropiați, conferindu-i o senzație specială, aproape ca și cum ar fi jucat acasă.

Chiar dacă drumul este presărat cu provocări, Simona Halep rămâne hotărâtă să se ridice la înălțimea așteptărilor și să continue să lupte pentru performanțe remarcabile alături de noul său antrenor, Carlos Martinez Comet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare