Împreună pentru sănătate – 7 aprilie – Ziua mondială a sănătății

SĂRBĂTOARE. În fiecare an, pe data de 7 aprilie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății, ocazie cu care fiecare individ, sau comunitate își îndreaptă atenția către beneficiile unei mai bune stări de sănătate.

Tema în acest an “Sanatatea mea. Dreptul meu” subliniază dreptul fiecărui individ de a avea acces la servicii medicale de calitate și la informații despre sănătate, indiferent de statutul socio-economic sau de alte condiții.

Sănătatea este un element fundamental pentru o viață fericită și împlinită, iar Ziua Mondială a Sănătății ne reamintește că este responsabilitatea noastră colectivă să ne asigurăm că acest drept fundamental este respectat pentru fiecare persoană. În plus, această zi ne oferă oportunitatea de a reflecta asupra progreselor făcute în domeniul sănătății și de a identifica zonele în care încă mai trebuie să lucrăm pentru a asigura accesul universal la îngrijirea medicală.

Fie ca această zi să fie marcată nu doar de conștientizare, ci și de acțiuni concrete pentru îmbunătățirea sistemelor de sănătate din întreaga lume.

La Mulți Ani tuturor celor care lucrează în domeniul sănătății și care își dedică viața pentru a ajuta și a îngriji ceilalți! Sănătate pentru toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare