În așteptarea târgului de mărțișoare și flori la Târgu Mureș

SĂRBĂTOARE. Primăria Municipiului Târgu Mureș pregătește un eveniment deosebit intitulat ”Târgul Mărțișorului și a Zilei de 8 Martie 2024”, care se va desfășura în perioada 23 februarie – 8 martie.

Conform informațiilor disponibile pe pagina web a instituției, www.tirgumures.ro, în prima săptămână a evenimentului, între 23 februarie și 1 martie, va avea loc perioada dedicată Mărțișorului, în timpul căreia vor fi disponibile spre comercializare mărțișoare și flori la fir. Ulterior, între 2 martie și 8 martie, se va desfășura perioada Florarilor, în cadrul căreia vor fi oferite spre vânzare flori la ghiveci și la fir.

Pentru cei interesați să participe la eveniment, perioada de înregistrare a cererilor este între 22 ianuarie și 13 februarie 2024. Cererile, însoțite de documentele necesare, pot fi depuse online la adresa: biroul.unic@tirgumures.ro. Este important de menționat că cererile depuse după data de 13 februarie 2024 nu vor mai fi luate în considerare.

Numărul total al amplasamentelor disponibile va fi de 154, fiecare având o suprafață de 9 metri pătrați.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate minunată pentru comercianți și pentru comunitatea locală să se bucure de tradițiile și frumusețea Mărțișorului și a Zilei de 8 Martie într-un cadru festiv și plin de culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare