INAUGURARE – Producător român de cosmetice Farmec își deschide al doilea magazin în Târgu Mureș, primul sub brandul Gerovital

0
589

TÂRGU MUREȘ. Cel mai mare producător român de cosmetice, Farmec, își inaugurează cel de-al doilea magazin în Târgu Mureș (și cel de-al 29-lea din reţea), de această dată sub brandul Gerovital (primul magazin Farmec deschis în Târgu Mureș este situat în centrul orașului, în Piața Trandafirilor nr. 61).

 

Noul magazin Gerovital va fi deschis în Shopping City Târgu Mureş, la parterul noul mall din oraș, și oferă celor interesați toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital și Aslavital, inclusiv noii dezinfectanți produși de Farmec, precum și alte produse esențiale pentru îngrijirea mâinilor.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ