INAUGURARE – Se deschide cel de-al treilea magazin Jysk din județul Mureș

0
136

RETAIL – MUREȘ. Joi, 21 iulie, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, Jysk, inaugurează cel de-al 124-lea magazin din România, piață în care a pătruns în anul 2007.

 

Cel mai nou magazin Jysk va fi deschis în stațiunea mureșeană Sovata, pe o suprafaţă de 1.300 mp. Magazinul, care va funcționa după programul luni-duminică între orele 10.00-20.00, este localizat pe strada Primăverii nr. 58, lângă hipermarketul Kaufland.

 

Acesta este cel de-a treilea magazin Jysk din județul Mureș, după cel din Târgu Mureș (deschis chiar în primul an de prezență în România) și din Reghin. Oficialii companiei au anunțat că în perioada 21-27 iulie 2022, peste 2.000 de produse vor fi vândute cu reduceri de inaugurare de până la 75%.

 

Compania este controlată de familia danezului Lars Larsen, fondatorul afacerii, holdingul având peste 31.000 de magazine în 50 de țări și totalizează o cifră de afaceri de 4,4 miliarde euro.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ