Începe „Litoralul pentru toţi” pe 31 mai! Reduceri de până la 70% pentru vacanțele la mare

CONCEDII. Oportunități accesibile pentru toți românii
Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea programului „Litoralul pentru toţi” începând cu 31 mai, campanie ce se va desfășura până pe 20 iunie. În cadrul acestei inițiative, turiștii au posibilitatea să se cazeze la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană în hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră. Programul are ca scop oferirea unei vacanțe accesibile tuturor românilor, indiferent de buget.

Reduceri semnificative la cazare
Prețurile practicate în cadrul programului sunt reduse cu până la 70% față de tarifele din vârful sezonului estival. Aceste reduceri sunt posibile datorită implicării anuale a hotelurilor de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc. Până în prezent, peste 65 de unități de cazare s-au alăturat programului, furnizând aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR anticipează că numărul hotelurilor participante va crește la peste 100, oferind în total aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Declarații oficiale
„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, iar turiştii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt mult mai avantajoase. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc şi, în acelaşi timp, să aducem satisfacţie şi zâmbete pe feţele turiştilor noştri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Tarifele în stațiunile de pe litoral
Conform informațiilor prezentate pe site-urile hotelurilor și ale operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, turiștii români pot opta pentru diverse opțiuni de sejur la mare la prețuri accesibile:

Eforie Nord: Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte de persoană pentru cazare fără mic dejun la un hotel de 2 stele.
Mamaia: Prețurile încep de la 100 de lei pe noapte de persoană într-o cameră dublă la un hotel de 3 stele.
Stațiunile din sudul litoralului: Tarifele pornesc de la 57 de lei pe noapte de persoană pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele.
Jupiter: Pachetele all-inclusive sunt disponibile la prețuri începând de la 200 de lei pe noapte de persoană într-o cameră dublă la o unitate de 3 stele.

Aniversarea celei de-a 44-a ediții
„Litoralul pentru toţi” marchează în acest an cea de-a 44-a ediție. Programul este unic în România și este susținut integral de mediul de afaceri, în special de către patronatele hoteliere autohtone. Aceasta inițiativă continuă să ofere o șansă tuturor românilor de a se bucura de vacanțe la mare, contribuind astfel la dezvoltarea și susținerea turismului românesc.

Rezervări și participare
Turiștii pot face deja rezervări pentru sejururi în cadrul programului, beneficiind de tarifele reduse și de serviciile de calitate oferite de hotelurile participante. „Litoralul pentru toţi” rămâne o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să se bucure de litoralul românesc la prețuri accesibile, înainte de debutul sezonului estival de vârf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare