Începe Tech Expo: festivalul de tehnologie și inovație la Romexpo în weekend

EVENIMENT. În acest weekend, între 14 și 16 iunie, Romexpo Pavilion B1 găzduiește Tech Expo, cea mai importantă expoziție de tehnologie și inovație din Europa Centrală și de Est, accesibilă gratuit publicului larg. Evenimentul face parte din Bucharest Tech Week 2024, un festival care a adunat timp de o săptămână peste 50 de speakeri locali și internaționali, alături de peste 60 de companii-partenere. Tech Expo promite să aducă în atenția vizitatorilor peste 450 de soluții tehnologice dedicate mediului de business.

Suprafața expozițională se întinde pe 5.500 de metri pătrați, unde peste 70 de expozanți vor prezenta peste 1.400 de produse și soluții tehnologice de ultimă generație. Participanții vor avea oportunitatea să exploreze cele mai noi inovații tehnologice disponibile pe piață.

Printre atracțiile expoziției se numără și o zonă special dedicată pasionaților de automobile, unde aceștia vor putea admira cele mai recente modele, printre care se numără noul Ford Puma, Ford Kuga, Ford Explores, Mustang Mach-E, Volkswagen ID.7, Tesla – Model 3 și Model Y, precum și Hyundai Kona Electric.

Accesul la Business Summits, care au loc în perioada 10-14 iunie, se face pe bază de bilete, disponibile pentru achiziționare directă de pe site-ul evenimentului. Participarea la Tech Expo este gratuită pentru toți vizitatorii cu vârsta peste 18 ani, cu condiția înregistrării prealabile pe https://www.techexpo.ro/.

Tech Expo promite să fie un eveniment de referință pentru industria tehnologică din Europa Centrală și de Est, oferind o platformă ideală pentru explorarea și adoptarea celor mai noi tehnologii și inovații în diverse domenii economice și industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare