INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023: Apropierea agriculturii și industriei alimentare de viitor

EVENIMENT. Apreciat drept cel mai important concept de networking agricol și alimentar din România, INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 are loc la ROMEXPO, în perioada 25-29 octombrie. Această ediție aduce laolaltă peste 550 de companii din sectorul agricol și alimentar, din 23 de țări, cu un accent deosebit pe inovații și tehnologii viitoare care pot revoluționa domeniul.

Târgul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și se desfășoară în pavilionul B1 și pavilionul B2, precum și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional. Programul de vizitare este între orele 09:00 și 18:00 în perioada 25-28 octombrie, și între 09:00 și 16:00 pe 29 octombrie, iar biletul de intrare costă 20 de lei.

Participanții la târg pot explora cele mai recente inovații în agricultură, horticultură, viticultură, zootehnie și industria alimentară. Aici sunt așteptați fermieri, antreprenori, ingineri agricoli, producători și importatori, studenți, reprezentanți ai instituțiilor publice și publicul larg.

Pe lângă partea expozițională, evenimentul oferă o serie de conferințe și simpozioane tematice, precum “US TRADE TALKS FORUM,” “Orizonturi ale Planului Strategic 2023-2027,” “Cooperative agricole în pragul unui nou exercițiu financiar,” și multe altele.

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 aduce la un loc toate aspectele legate de agricultură și industria alimentară și promovează schimbul de know-how și tehnologii de ultimă oră în aceste domenii. Este o oportunitate de a explora tendințele și inovațiile care pot transforma aceste sectoare și de a contribui la dezvoltarea durabilă a agriculturii și industriei alimentare din România.

IRUM, singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere, vă așteaptă în standul 52 din pavilionul 10, cu promoții, informații și suportul necesar pentru alegerea celor mai potrivite produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare