IDENTITĂȚI DECONSPIRATE – Cine sunt cei cinci mureșeni arestați pentru fraude informatice și spălare de bani, infracțiuni comise în Austria

0
2068

MANDATE EUROPENE DE ARESTARE. Vineri, 14 februarie 2020, cinci mureșeni au fost reținuți procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, pe numele acestora fiind emise mandate europene de arestare de autorităţile judiciare austriece pentru fraude informatice şi spălare de bani.

 

Am consemnat informația ca atare la momentul respectiv, revenim pentru a o completa, respectiv nominalizându-i pe cei cinci tineri arestați pentru fraude săvârșite în Austria, care vor fi predați autorităţilor judiciare austriece. Aceștia sunt originari din Luduș (4) și Târnăveni (1): Ungur László János, Farkas Ferencz, Aguridă Flavius Cristian, Covaci Valer Marinel și Saxon Răzvan Cosmin.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ