INFO – De luni, 14 mai, se reintroduce sistemul de taxare al parcărilor în Tîrgu Mureș

0
1430

TAXARE. Începând de luni, 14 mai, de luni până vineri, în intervalul orar 8-18, reîncepe taxarea parcărilor cu plată în Tîrgu Mureș – după ora 18, precum și în zilele de sâmbătă, duminică sau sărbători legale, parcarea este gratuită.

 

Municipalitatea a stabilit următoarele tarife orare în funcție de zone:

 

Zona 0 (centrală/ ultracentrală, marcată cu culoare roşie) – taxarea se face la 30 de minute, nefiind valabile abonamentele:

● 30 de minute – 2 lei

● 60 de minute – 3 lei

 

Zona 1 și Zona 2:

● 30 minute – 1,50 lei

● 60 de minute – 2 lei

● 24 de ore – 9 lei

 

De asemenea, pentru aceste ultime două zone, se pot face abonamente lunare, trimestriale, semestriale şi anuale. Iată prețul acestora:

 

Abonament universal (valabil pentru toate parcările cu plată, mai puțin cele din Zona 0):

 

● lunar – 46,70 lei

● trimestrial – 136,25 lei

● semestrial – 265 lei

● anual – 500 lei

 

Abonament locatar anual: 200 lei

 

Abonament universal anual (pensionari, studenți, elevi): 250 lei

 

Abonamentele/legitimațiile/permisele de parcare se eliberează de către Serviciul Public Administrația Domeniului Public. Regulamentul de organizare și funcționare al serviciului parcărilor publice cu plată este în vigoare din 27 iulie 2017.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ