INFO UTIL – La Târgu Mureș s-a deschis un Centru de Relații cu Utilizatorii al Distribuție Energie Electrică România

0
105

SERVICII. La Târgu Mureș, pe strada Călărașilor nr.103, s-a deschis un Centru de Relații cu Utilizatorii al Distribuție Energie Electrică România. Centrul funcționează de luni până vineri și este gândit pe ideea de operativitate și confort în relația directă cu utilizatorii.

 

Centrul a fost gândit pentru a eficientiza procesul de acces la rețeaua electrică de distribuție prin facilitățile pe care le pune la dispoziția publicului: 5 posturi de lucru pentru primire și eliberare documente, informații și contractare, timpi de așteptare temporizați prin introducerea sistemului electronic de acordare a numerelor de ordine.

 

Proiectul face parte dintr-un program de investiții al companiei și vizează îmbunătățirea calității serviciilor și creșterea gradului de satisfacție a  utilizatorilor.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ