ÎNFRÂNGEREA CARE N-A MAI CONTAT – Unirea Ungheni pierde acasă cu penultima clasată, dar intră în play-off de pe locul 3

FOTBAL – LIGA A  III-A. Sâmbătă, 26 martie 2022, pe Stadionul Central din Ungheni, în ultima etapă a sezonului regular, Unirea Ungheni a pierdut, cu 0-2 (0-0), partida cu Sănătatea Cluj, echipă care înaintea etapei era clasată pe penultimul loc din Seria a 9-a a Ligii a III-a. Meciul, condus la centru de Cosmin Apetrei din Roznov (jud. Neamț), s-a disputat între echipe cu obiective diametral opuse: gazdele, deja calificate în play-off de pe locul 3 (indiferent de rezultatul din ultima etapă), și oaspeții, situați pe locul 9 (retrogradabil), care vor juca în play-out, pentru evitarea retrogradării.

 

După o primă repriză la finalul căreia s-a intrat la cabine cu același scor înregistrat pe tabela de marcaj la începutul partidei, 0-0, în partea a doua a jocului mijlocașul oaspeților, Alexandru Oltean, a reușit o dublă (în min. 59 și 68), care a consfințit nu doar victoria suprinzătoare a oaspeților, ci cumulată cu înfrângerea (la fel de surprinzătoare) a Avântului Reghin, pe teren propriu, cu ultima clasată, Unirea Alba Iulia, și evadarea echipei clujene din zona retrogradării. Însă, chiar dacă rezultatul nu a schimbat cu nimic soarta Unirii, rămâne o pată negativă pe obrazul echipei mureșene.

 

Unirea Ungheni – Sănătatea Cluj: 0-2 (0-0), a marcat Alexandru Oltean (min. 59 și min. 68). În urma victoriei de la Ungheni, clujenii vor intra în play-out de pe locul 7, cu 18 puncte. Unirea Ungheni începe play-off-ul (unde s-au calificat primele 4 echipe din seria a 9-a – CS Hunedoara, CS Metalurgistul Cugir, CS Unirea Ungheni 2018 și ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj -, acestea urmând să joace fiecare cu fiecare tur-retur-tur, adică 9 meciuri fiecare) cu o partidă în deplasare, la Metalurgistul Cugir (locul 2), meciul fiind programat în 2 aprilie, la ora 17.00.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare