ING Bank România lansează programul de granturi „Adoptă un Proiect” pentru instituțiile de învățământ

PROGRAM. ING Bank România anunță o nouă ediție a programului de granturi „Adoptă un Proiect”, care este dedicată în acest an instituțiilor de învățământ. În perioada 9-30 octombrie, aceste instituții au oportunitatea de a înscrie proiecte și inițiative care contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător și la crearea de spații sustenabile pentru activitățile elevilor.

Valoarea totală a fondurilor alocate pentru acest program este de 315.000 EUR, iar finanțarea maximă oferită fiecărui proiect câștigător este de 50.000 EUR. Anunțarea câștigătorilor va avea loc în data de 27 noiembrie, după un proces de selecție și jurizare în care sunt implicați angajații băncii.

Grădinițele, școlile și liceele din întreaga țară sunt invitate să se alăture acestei inițiative, împreună cu partenerii lor din sectorul ONG, și să aplice pentru finanțare pentru proiecte de sustenabilitate. Aceste proiecte pot viza diverse aspecte, cum ar fi crearea de spații verzi și grădini comunitare, desfășurarea acțiunilor de reciclare sau educaționale în timpul Săptămânii Verzi, precum și alte idei creative care au ca scop protejarea mediului înconjurător.

Programul „Adoptă un Proiect” a fost inițiat de ING Bank România în 2013 și are ca obiectiv sprijinirea organizațiilor non-profit, precum și implicarea angajaților în cauze sociale. Până în prezent, banca a susținut 77 de proiecte, cu o finanțare totală de peste 1,2 milioane de euro, exclusiv prin susținerea, jurizarea și votul echipei sale.

Pentru detalii suplimentare despre competiție, organizațiile eligibile și documentele necesare pentru înscrierea proiectelor, puteți consulta regulamentul și formularele de înscriere pe site-ul oficial al programului. Persoanele interesate pot trimite și un e-mail la adresa sustainability@ing.ro pentru mai multe informații. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru instituțiile de învățământ să contribuie la protejarea mediului înconjurător și să dezvolte proiecte sustenabile în beneficiul comunității și al elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare