Inițiativă pentru o nouă parcare în Târgu Mureș

INFRASTRUCTURĂ. Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor lua în considerare vineri, 28 iunie, de la ora 11.00, în cadrul unei ședințe ordinare de lucru, o propunere importantă privind aprobarea documentației de urbanism pentru “Planul Urbanistic de Detaliu – mobilare teren în vederea suplimentării locurilor de parcare”. Inițiativa este propusă de SC MRG – Al Development SRL și vizează Piața Gării din municipiu.

Conform documentației propuse, se planifică crearea a 10 locuri de parcare pe terasa situată deasupra subsolului clădirii existente. Proiectul are la bază certificatul de urbanism nr. 740/16 mai 2023, emis la solicitarea inițiatorului, pentru elaborarea detaliată a planului care va acoperi o suprafață de 2.955 de metri pătrați. Scopul este să se asigure locuri de parcare suplimentare necesare funcționării imobilului în construcție situat în intravilanul municipiului Târgu Mureș, pe adresa Piața Gării fără număr.

Referatul de aprobare asociat proiectului de hotărâre subliniază importanța inițiativei și necesitatea de a extinde infrastructura de parcare pentru a sprijini dezvoltarea urbanistică și funcționalitatea orașului în contextul creșterii populației și a fluxului de vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare