ÎNLOCUITORUL LUI PRECUP – Dragoș Cristian Pui este candidatul PSD-ALDE pentru Primăria Reghin

0
1740

ALEGERI LOCALE – REGHIN 2020. Consilierul local Dragoș Cristian Pui (35 de ani) este noul candidat al PSD pentru funcția de primar al municipiului Reghin, după ce instanța de judecată a decis în ultimă instanță (Curtea de Apel Mureș) respingerea definitivă a candidaturii primarului în funcție, Maria Precup. Pui este președintele tineretului social-democrat (TSD) Reghin și vicepreședinte TSD Mureș, postură din care ocupă și funcția de vicepreședinte PSD Reghin.

 

Pui este de profesie economist, director executiv și președinte al Consiliului de Administrație la Transilvania Reghin SA și este asociat în două firme (Alda Maxtrade și Regun Maxinvest). Vă reamintim că în municipiul Reghin, PSD candidează în alianță electorală cu ALDE.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ