Inovație în modă: Poșeta ONOCAN – Design românesc cu modularitate unică

FASHION. Un nou capitol în lumea modei și a accesoriilor de calitate își găsește rădăcinile într-un brand românesc plin de pasiune și creativitate: ONOCAN. Fondatorii acestui brand, Diana și Cătălin Onocan, au fost invitații de marcă în emisiunea „Povești de viață” găzduită de omul de afaceri Doru Borșan, la studioul Msnews by RUA, unde au dezvăluit povestea din spatele acestui nume din ce în ce mai cunoscut.

Pornind de la o nevoie de a se diferenția și a aduce ceva nou pe piața accesoriilor, ONOCAN a luat naștere acum 10 ani în Târgu Mureș. A fost o inițiativă condusă de iubirea pentru frumos și calitate, pentru eleganța minimalistă și pentru dorința de a aduce ceva unic și inovator clienților săi.

Drumul către succes nu a fost unul simplu. De la un atelier improvizat în care abia încăpeau, fondatorii au străbătut o cale plină de învățături și evoluție. Inițial, erau doar doi oameni – Diana și Cătălin, care lucrau din greu pentru a desena modele, a crea șabloane, a tăia pielea și a adăuga accesorii. Dorința de a învăța și de a se perfecționa i-a condus să studieze designul și să înțeleagă procesele de producție din spatele brandurilor internaționale de prestigiu.

În timp, ONOCAN și-a clarificat viziunea și a început să depășească limitele impuse, dorind să creeze ceva care să fie autentic și să poarte amprenta lor personală. Și-au dorit să ajungă în întreaga Românie și chiar peste hotare cu creațiile lor. Prin participarea la diverse târguri, au primit feedback-ul clienților, au primit comenzi din ce în ce mai multe și au văzut cum viziunea lor prinde contur și este apreciată în industrie, culminând cu premii pentru design.

Evoluția este o constantă în povestea ONOCAN, iar fondatorii sunt hotărâți să continue să evolueze și să ofere produse de cea mai înaltă calitate. Căutarea materialelor de calitate superioară este o prioritate pentru a crea accesorii durabile și elegante care să reziste în timp. Fiecare produs ONOCAN este gândit să contribuie la exprimarea personalității celui care îl poartă, aducând o notă de rafinament și unicitate în fiecare moment.

Una dintre caracteristicile distincte ale brandului ONOCAN este modularitatea inovatoare a poșetelor. Capacul detașabil și toarta pot fi combinate în diferite moduri pe mai multe modele de poșete Onocan, creând o poșetă unică, adaptată nevoilor și stilului fiecărei persoane. Astfel, poșeta devine o expresie a creativității și a versatilității purtătoarei sale.

Produsele ONOCAN pot fi descoperite pe site-ul oficial www.onocan.com, iar pentru viitor, pregătesc surprize și produse noi, de la poșete tip plic la rucsacuri elegante, inclusiv opțiuni de personalizare.

Povestea ONOCAN este una plină de ambiție, pasiune și inovație, reprezentând cu mândrie designul românesc ce îmbrățișează eleganța și funcționalitatea într-un mod cu totul nou și captivant.

Puteți viziona emisiunea cu povestea lor aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare