INSIDE 2022, eveniment despre inovația în medicină

EDUCAȚIE. Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED, organizează în perioada 15 – 18 decembrie, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, cea de-a treia ediție a Congresului Național cu participare Internațională INSIDE 2022.

Configurat ca eveniment medical orientat spre inovație, Congresul INSIDE își propune să creeze contextul extracurricular de formare pe termen lung a studenților la medicină și tinerilor medici, dincolo de practica medicală specifică.

Ediția 2022 a Congresul INSIDE nu pune accentul pe o singură specialitate sau patologie, dorind să încurajeze participanții la eveniment să descopere aspecte abordate prin prisma inovației într-un domeniu bazat fundamental pe ghiduri standardizate.

Obiectivele evenimentului sunt orientate spre trei arii principale de interes:

-înțelegerea importanței concrete a research-ului medical pentru practica actuală și a viitorului, dincolo de avantajele personale imediate ale publicării unei lucrări științifice;

-dezvoltarea unui mod de gândire ce asigură perpetuarea spiritului inovativ din domeniul medical, cu asumarea aplicării în practică a unor strategii bazate pe dovezi, chiar dacă acestea diferă de conduita actuală;

-încurajarea familiarizării cu tehnici, procedee și tehnologii care își fac loc în practica medicală, înțelegând rolul complex al antreprenoriatului medical în dezvoltarea acestora.

Programul Congresului INSIDE 2022 este disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare