Instagram introduce funcția ‘Blend’ – o nouă modalitate de a descoperi și interacționa cu reels-urile

REELS. Instagram se pregătește să aducă o nouă funcție revoluționară în lumea social media – “Blend”. Această caracteristică își propune să ofere utilizatorilor o modalitate inovatoare de a descoperi și de a interacționa cu conținutul Reels într-un mod complet nou.

Potrivit informațiilor dezvăluite de dezvoltatorul Alessandro Paluzzi, funcția Blend va permite utilizatorilor să exploreze și să descopere Reels-uri bazate pe interesele lor și pe conținutul pe care l-au distribuit anterior unul altuia. Astfel, Instagram va combina interesele a doi utilizatori și va recomanda conținut relevant pentru amândoi.

Deși Instagram a confirmat că testează intern această funcție, nu s-a oferit prea multă informație despre modul exact în care va funcționa Blend. Cu toate acestea, se presupune că utilizatorii vor avea posibilitatea de a explora și de a interacționa cu conținutul Reels într-un mod mai interactiv și personalizat, împreună cu un prieten apropiat.

Una dintre caracteristicile cheie ale funcției Blend ar putea fi capacitatea de a indica atunci când celălalt utilizator a vizionat deja un anumit Reel, facilitând astfel discuțiile și interacțiunile între cei doi utilizatori.

Această mișcare strategică ar putea oferi Instagram un avantaj distinct în fața rivalului său, TikTok, oferind o modalitate unică și captivantă pentru utilizatorii săi de a explora și de a interacționa cu conținutul de divertisment.

În concluzie, funcția Blend reprezintă o altă inovație semnificativă din partea Instagram, accentuând angajamentul platformei de a oferi experiențe sociale și de divertisment mai interactive și personalizate pentru utilizatorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare