Întâlnire cu mureșenii campioni mondiali la minifotbal!

INVITAȚIE. Dragi iubitori ai minifotbalului din judetul Mures!

Sunteți invitați azi, 7 noiembrie, de la ora 18:00, să participați la o întâlnire specială cu sportivii mureșeni care au obținut medaliile de aur la Campionatul Mondial de Minifotbal, desfășurat în Emiratele Arabe Unite pe 4 noiembrie.

Thomas Moldovan, vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport, a făcut această invitație, iar evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă “Simon Ladislau” din Târgu Mureș.

Echipa Națională a României a reușit o performanță de excepție, obținând medaliile de aur, și acum este momentul ca suporterii să le arate recunoștința. Sportivii Ionuț Neacșa, Bogdan Covaci, Laszlo Klein, Andrei Balea, Mircea Ungur și Virgil Bejenaru merită toate felicitările noastre.

Evenimentul este o ocazie unică de a-i întâmpina pe campioni și de a le oferi o primire călduroasă. Thomas Moldovan a subliniat că sportul are puterea de a uni oamenii, indiferent de limbă, naționalitate, religie sau culoare.

Azi, 7 noiembrie, la Sala Polivalentă “Simon Ladislau,” campionii vor prezenta cu mândrie medaliile câștigate la Campionatul Mondial de Minifotbal. Tot azi, campionii vor fi prezenți de la orele 20:00, la baza sportivă Greenfield Arena din cartierul Unirii!
Să le arătăm susținerea și să ne bucurăm împreună de această reușită de excepție!

Vă așteptăm cu nerăbdare pentru a face din această seară un moment memorabil pentru Campionii Mondiali la Minifotbal. Veniți cu toții și fiți parte din această celebrare grandioasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare