INVESTIȚIE – 2 milioane de lei din fonduri europene, pentru noua grădiniță dintr-un sat mureșean

0
105

GRĂDINIȚĂ. Pe malul stâng al râulul Târnava Mică, în Agrișteu, unul din cele șase sate aflate în componența comunei mureșene Bălăuşeri, se va construi o grădiniță nouă în urma unei investiții de 2,16 milioane de lei. Cea mai mare parte a finanțării (2,08 milioane de lei) o reprezintă fonduri nerambursabile (prin POR 2014-202), iar investiția urmează să fie finalizată până cel târziu la 31 august 2021.

 

Noua grădiniță din satul Agrişteu va avea patru săli dotate cu echipamente moderne (mobilier preşcolar, videoproiectoare, laptopuri, router wireless şi sisteme de boxe etc.). Prin aceast proiect se va amenaja și curtea imobilului, unde se realizează zone de joacă şi recreaţie.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ