INVESTIȚIE – Computer tomograf și aparat Röntgen, în valoare de peste 2 milioane de lei, la Spitalul Municipal din Reghin

0
499

ACHIZIȚII. Ministerul Sănătății a alocat 1,5 milioane de lei Spitalului Municipal ,,Dr. Eugen Nicoară” din Reghin, bani care vor fi folosiți pentru achizițiile unui computer tomograf și a unui aparat Röntgen.

 

Valoarea totală a investiției în cele două aparaturi medicale este de peste 2 milioane de lei (2.001.000 de lei), autoritatea publică locală urmând să contribuie la investiție, din bugetul local, cu 201.000 de lei, iar unitatea spitalicească, din fondurile proprii, cu 300.000 de lei.

 

De asemenea, clădirea în care va fi montat noul computer tomograf va fi reabilitată cu o investiție de 300.000 de lei (din care suma de 100.000 de lei a fost alocată proiectului și 200.000 de lei pentru reparațiile capitale efective).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ