Autotone

Investiție de 2 milioane de lei pentru modernizarea grădiniței din Sâncraiu de Mureș

MODERNIZARE. După trei zile de dezbateri intense în comisiile de specialitate și în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, Legea Bugetului de Stat și cea a Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul 2024 au fost adoptate, deschizând calea către o serie de investiții esențiale.

În cadrul acestei importante legislații, a fost depus și susținut cu fermitate un amendament menit să aducă beneficii semnificative Grădiniței din Sâncraiu de Mureș. Inițiativa a avut ca obiectiv asigurarea de fonduri pentru lucrări de reabilitare și eficientizare energetică în această instituție de învățământ preșcolar.

Alocarea financiară de 2 milioane de lei pentru această investiție va avea un impact semnificativ asupra Grădiniței din Sâncraiu de Mureș începând cu toamna anului viitor. Această sumă generoasă va contribui la îmbunătățirea condițiilor de învățare și dezvoltare pentru cei 141 de copii preșcolari, creând un mediu propice pentru educația lor timpurie. Este o veste excelentă pentru viitorul comunității noastre și pentru generațiile tinere care vor beneficia de pe urma acestei investiții în educație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare